Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ross Macdonald regényhőse a vásznakon

2011.10.31. 21:12 koimbra Szólj hozzá!

A Warner égisze alatt készülhet Ross Macdonald 18 részes krimi regénysorozatának a moziverziója, a fejesek már most franchise-ként gondolnak a tervezetre és Joel Silver szépen be is állt producerként a projekt mögé. A szerző regényében Lew Archer magánnyomozó keveredett különféle rafinált, érdekes ügyekbe. A stúdió nem az első regényt, hanem a nyolcadikat,a Galton-ügyet szeretnék először a vásznakon tudni.

Ebben Archert azzal bízzák meg, hogy kerítse elő a 20 évvel ezelőtt eltűnt Anthony Galtont, a férfi egy felettébb gyanúsan viselkedő menyasszonyal az oldalán és pár ezer dollárral a zsebében tűnt el húsz éve. Galton édesanyja pontot akar tenni az ügy végére, ezért keresi fel Archert, aki hamarosan rátalált egy fejetlen csontvázra, felkutat egy fiút, aki állítólag Galton fia, de akad itt ámulatbaejtő fordulat és gyilkosság is.

Nem ez lesz az első alkalom, hogy Macdonald hőse felbukkan a vásznakon, először 1996-ban nyomozhatott a Harperben, a The Drowning Pool regényéből pedig 1975-ben készült egy krimi. Mindkét alkotásban Paul Newman játszotta a főhőst.

 

Címkék: miújság könyvből film krimihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr343343552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása