Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A svéd tetovált lány főszereplője és rendezője új thrilleren dolgozik

2011.11.01. 21:54 koimbra 3 komment

A svéd Tetovált lány (The Girl With The Dragon Tattoo) főszereplőnője és rendezője újra együtt dolgozhat. Noomi Rapace és Niels Arden Oplev a Dead Man Down projektet hozzák össze közösen. Rapace-ra és Oplevre is kivetette a hálóját Hollywood, előbbi a Sherlock Holmes folytatásában és a Prometheusban domboríthat, utóbbi pedig a The Last Photograph és a The Keep tervezetek környékén fordult meg, de ezek forgatásának egyre húzódik.

A Dead Man Down-t J.H Wyman, A mexikói (The Mexican) és A rejtély (Fringe) sorozat írója körmölte le. Colin Farrell játssza New York egyik keresztapjának a megoldóemberét, a férfit elcsábítja és megzsarolja egy nő (Rapace), aki korábban bűncselekmény áldozata lett és bosszút akar állni.

Címkék: miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr453346202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

min1az 2011.11.02. 11:06:33

tiszta Colin Farrell

min1az 2011.11.02. 20:21:59

@Sanosuke: lol nem olvastam végig én kérek elnézést:D
süti beállítások módosítása