Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Emma Stone a He's Fucking Perfectben

2011.11.03. 20:32 koimbra 1 komment

A múlt hónapban az újonc Lauryn Kahn a Fox 2000-nek adta el a He's Fucking Perfect forgatókönyvét, Will Ferrell és Adam McKay szépen beálltak a projekt mögé producerként. Nem süllyesztették be a tervezetet valami mély fiók aljára, hanem az eltelt napokat azzal töltötték, hogy megleljék a megfelelő főszereplőt, amit úgy tűnik sikeresen végre is hajtottak: ha minden jól megy Emma Stone virgonckodhat a filmben.

Stone karaktere az Internet segítségével összegyűjt minden lehetséges adatot azokról, akikkel barátai randiznak. Az információkat értékelve kiderül, hogy kivel érdemes kezdeni és ki számít vesztesnek, a következtetéseket pedig továbbítja ismerőseinek. Képbe kerül egy fickó, aki pontosan tökéletesen lenne számára, már csak annyit kell tennie, hogy lebeszélje barátnőjét, hogy továbbra is tartsa a kapcsolatot a kiszemelttel.

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr633351453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DervishGrady 2011.11.05. 12:46:42

Emma Stone (L) ^^ OMG :D
süti beállítások módosítása