Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Safe House előzetes

2011.11.03. 20:59 koimbra Szólj hozzá!

Denzel Washington sokszor játszott dörzsölt, rafinált fickót? Olyasvalakit, akire ha ránézel rögtön tudod, hogy sokat tud és igazán ért ahhoz, amit csinál? Oké. És Ryan Reynolds meg tudta állni a thriller-akciókban, hogy ne villantson kockahasat és gyenge kis kezdőnek tűnjön? Ugye, hogy nem. Szóval Washington egy bűnözőt alakít, aki fontos információk ismerője és a CIA-nek is szüksége van ezekre az adatokra. Csakhogy valakik ezt nem nagyon akarják, ezért szabályosan berobbannak oda, ahol a kulcsfontosságú tanút őrzik és a Ryan Reynolds által megformált ügynökre hárul a feladat, hogy másik, biztonságos helyre juttassa. Csakhogy az ügynök még felettébb kezdő. És ki lehet a tégla, a hunyó? Sam Shepard vagy Brendan Gleeson? Daniel Espinoza, az Instant dohány (Snabba Cash) rendezője vezényelhette le az akciófilmet.

Mielőtt Reynolds leszerződött Sam Worthington, Shia LaBeouf, James McAvoy, Taylor Kitsch, Garrett Hedlund, Zac Efron, Channing Tatum, Jake Gyllenhaal, Tom Hardy, Chris Hemsworth és Chris Pine neve is szóba került.

Címkék: trailer akcióelőzetes safe house

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr713351519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása