Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Képek a Vehicle 19 forgatásáról

2011.11.07. 11:06 koimbra 2 komment

Paul Walker ki se száll a kormány mögül, a Vehicle 19 akcióval tartja "kondiban" magát a következő Halálos iram filmre. Mukunda Michael Dewill írta a forgatókönyvet, amelyről mindenkinek csak jó véleménye volt, a dél-afrikai filmes a rendezői teendőket is elláthatta.

Walker karaktere a sittről szabadulván repülőre száll, majd kocsit bérel, utazgatna kicsit. Azonban a csomagtartóban egy megkötözött nőre lel és úgy tűnik, hogy a rendőrség teljes állománya pont rá vadászik. Walkernek el kell juttatnia a nőt a bíróságra, mivel fontos titkok tudója, információ segítségével ki tudnák szűrni a korrupt zsarukat. Az egész film egyetlen kocsiban játszódik, nem mozdulunk ki onnan. Peter Safran producer már egészen belejött ebbe, hiszen legutóbb a Buried útját egyengette.


Címkék: forgatás képben vehicle 19

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr913360559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Maya-- 2011.11.07. 19:06:52

nem gond, ha most egy kocsiba "zárják" Paul Walkert, nekem biztos így is tetszeni fog, mmint nagyon remélem :)

Dean6 2011.11.08. 08:06:56

Nem játszódhat végig egy kocsiban :) Elvégre kijön a börtönből,kocsit bérel,megtalál valakit a csomagtartóban... :)
süti beállítások módosítása