Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az MGM-nél készülhet a Killer Pizza

2011.11.09. 20:17 koimbra Szólj hozzá!

Adam Greennek annyira megtetszett Greg Taylor regénye, a Killer Pizza, hogy iziben hozzálátott a forgatókönyv megírásához, amivel tavaly elkészült, sőt Chris Columbus is beállt producerként a projekt mögé. Ám eddig kellett várni rá, hogy egy nagyobb stúdió figyelmét felkeltse a tervezet, most már biztos, hogy az MGM falai között készülhet el a film. Valószínűleg Green vezényelhet a forgatáson, az úriember számára nem számít ismeretlennek a rendezői poszt környéke, ő dirigálhatta le A baltát (Hatchet) és a Frozent.

Egy tini srác áll a középpontban, aki nyári munkára jelentkezik egy pizzázóba, hamarosan viszont rájön, hogy fű alatt egy szörnyvadászattal foglalkozik a cég. A Szörnyecskék (Gremlins) és A kincsvadászok (The Goonies) nyomdokain halad a film, legalábbis most ez a terv, aztán majd kiderül, hogy nem tértek le út közben egy másik irányba.

Címkék: miújság könyvből film killer pizza

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr503366699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása