Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jason Clarke Bin Ladenre vadászhat

2011.11.11. 10:31 koimbra 1 komment

Kathryn Bigelow eleve egy Oszama Bin Laden-es filmet szeretett volna elkészíteni, de mikor kiderült, hogy a világ egyik legkeresettebb emberét lelőtték a forgatókönyvet gyorsan átírták.

Hivatalosan Jason Clarke, a sajnálatos módon rövid ideig élt The Chicago Code sorozat főszereplője szerződhetett le a filmre. Clarke az egyik kommandóst fogja megformálni, akit Bin Laden elfogására küldenek. Korábban Joel Edgerton neve merült fel a Kill Bin Laden projekt kapcsolatban, azonban őt már nem emlegetik.

Tom Hardy, Jennifer Ehle, Guy Pearce, Idris Elba, Rooney Mara és Nina Arianda játszhatnák a többi fontosabb karaktert, egyelőre még nem írtak alá, de erre jó eséllyel hamarosan sor kerülhet. A forgatás 2012 elején venné kezdetét és ha minden jól megy akár az év végén mozikba is küldhetik.

Címkék: miújság kill bin laden

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr803370234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sanosuke 2011.11.11. 18:40:32

és ki játszaná Billit ? :)
süti beállítások módosítása