Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Leállították Emmerich következő filmjének az előkészületeit

2011.11.11. 11:36 koimbra 2 komment

Roland Emmerich az Anonymus után visszakanyarodik a megaköltségvetésű látványfilmek térfelére, következő filmje elvileg a Singularity lesz. A 175 millió dolláros projekt forgatókönyve nincs valami jó állapotban, ezért az előkészületeket leállították és  Ray Kurzwellt jövőkutatót és feltalálót kérték fel, hogy rázza gatyába a történetet. Az eredeti elképzelés szerint 2012 márciusában kezdődhetett volna a forgatás és 2013 májusában került volna a mozikba az alkotás. A stúdió azt reméli, hogy a munkálatok kezdetének tolódása nem lesz kihatással a májusi bemutatóra.

Felröppent, hogy az Anonymus csalódást keltő eredménye (3 millió dollár) született meg a döntés, de ezt mindkét fél cáfolta. Szóval Emmerich tényleg törődni kezdett a forgatókönyvvel?

A cselekmény a jövőben játszódik, egy nanotechnológia szakértő sérült fiát úgy menti meg, hogy nanorobotokat juttat testébe, aminek következtében a srác nagyobb erőre tesz szert. Erre fel is figyel egy cég és mindent megtesz annak érdekében, hogy elkapják apát és fiát.

Címkék: miújság singularity

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr273370362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

madnesstears 2011.11.12. 03:32:09

Csillagkapu, replikator? :D

Alex Mahone 2011.11.12. 12:08:49

Milyen forgatókönyv az, ami egy Emmerich-filmbe is gáz? Jesszus Atyaúristen...
süti beállítások módosítása