Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Gyllenhaal lehet a régóta tervezgetett The Way Back egyik főszereplője

2011.11.12. 14:03 koimbra 3 komment

Paul Young producer 2007-ben vette meg Nat Faxon és Jim Rash, a The Descendants íróinak a szkriptjét, majd Shawn Levy került képbe rendezőként. A Fox Searchlight felkattintotta a zöld lámpát, de ekkor már a levegőben lógott a forgatókönyvírók sztrájkja és benne volt a pakliban, hogy nem tudják idő előtt befejezni a forgatást, ezért parkolópályára került a tervezet. 2009-ben a Mandate Pictures melegítette fel a projektet, Tom Bezucha dirigálhatta volna a filmet, azonban valamiért ez sem valósult meg.

Jelenleg Kevin Walsh producer próbálkozik életet lehelni a projekt és Jake Gyllanhaal lehetne az egyik főszereplő. A történet középpontjában egy tini srác áll, a nyári szünetben összebarátkozik a helyi vízi vidámpark dolgozójával. Beszélgetéseik során elhatározza, hogy szembeszegül gonoszkodó apjával és megpróbál közelebb kerülni édesanyjához. A rendezői poszton Faxon és Rash tevékenykedhet, Levy producerként veszi ki a részét a munkálatokból.

Címkék: miúság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr843372630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2011.11.12. 14:06:14

Way Back címmel már van film :)Colin Farrellel.Már azt hittem remakelik vagy valami...:D

Sanosuke 2011.11.12. 17:33:56

hogy felnőtt a kis Donnie :D

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2011.11.13. 14:19:51

Hát ebből a sztoriból lehet Oscar is, meg egy tök jelentéktelen semmi is. Meglátjuk.
süti beállítások módosítása