Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

David Gordon Green rendezheti a Q-t

2011.11.15. 10:40 koimbra Szólj hozzá!

A Columbia vetette szemet a Q című regényére, felvették Evan Manderyvel a kapcsolatot és hamarosan rátehetik a kezüket a megfilmesítési jogokra. David Gordon Green veszi kezelésbe a projektet, a forgatókönyvet maga írja, majd a rendezői teendőket is ellátja.

A történet szerint egy fickót meglátogatja jövőbeli énje, arra figyelmezteti, hogy még véletlenül se házasodjon össze, szakítson menyasszonyával, mondja le a betervezett esküvőt. A férfi eleget tesz az utasításnak, bár rettenetesen bánja tettét és soha nem tudja kiverni a fejéből, hogy elhagyta szerelmét. A jövőbeli alak újra és újra felbukkan és folyamatosan tanácsokkal látja el.

Green az  Ananász expressz (Pineapple Express) vígjátékkal vált igazán ismertté, majd a füves vonalat követve elkészítette a Király! (Your Highness) fantasyt, majd még idén A bébisintérrel jelentkezik (The Sitter).

Címkék: q miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr13384232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása