Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Újabb előzetes Az eskünek

2011.11.17. 21:57 koimbra 3 komment

Michael Sucsy rendezőről eddig nem sokat hallhattunk, csupán egy tévéfilmet, a Két nô - egy ház (Grey Gardens) alkotást tette le az asztalra. A mozi világába egy romantikus produkcióval próbál betörni, ebben Channing Tatum és Rachel McAdams játsszák a két főszereplőt, mindketten kipróbálták már magukat ebben a műfajban és helyt is álltak. Jessica Lange, Sam Niel és Scott Speedman erősítik jelenlétükkel a filmet.

Egy átlagos romantikus műben a férfi megpróbálja meghódítani a nő szívét, hol drámai, hol humoros hangvétellel próbálkoznak. Tatum és McAdams jelen esetében már egy párt alkotnak, de utóbbi kómába esik egy baleset után, miután magához tér nem emlékszik sok mindenre, az sem ugrik be neki, hogy ki volt a férje korábban. Ezért Tatum ismét beveti magát, hogy megpróbálja meghódítani szerelme szívét. Szóval gyakorlatilag a megszokott sémát követi Az eskü (The Vow) is.

Címkék: trailer romantikaelőzetes the vow

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr583391008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kompi · http://filmtrailer.hu 2011.11.18. 11:48:26

A magyar címe Fogadom lesz.

kompi · http://filmtrailer.hu 2011.11.18. 14:06:38

A Fórum Home forgalmazza, és nemrég tették közzé a Twitterükön:
twitter.com/intent/user?screen_name=forumhungary
süti beállítások módosítása