Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Singh rendezhetné a Killing on Carnival Row-t

2011.11.18. 12:13 koimbra Szólj hozzá!

Travis Beacham, a Titánok harca (Clash of the Titans) társírója évekkel ezelőtt adta el a Killing on Carnival Row forgatókönyvét, de az eltelt évek alatt valahogy nem sikerült beizzítani a forgatást. Neil Jordan és Guillermo Del Toro is megfordult a projekt körül, utóbbi Beacham egy másik írását, a Pacific Rimet részesítette előnyben.

Úgy tűnik, hogy talán Tarsem Singh színre lépésével csak beindulhat a tervezet szekere. A rendező elviekben ráér, hiszen nem szerződött le még más filmre, egy interjúban viszont azt mondta, ha tehetné, akkor egy Vacsorám Andréval vagy egy Kés a vízben-szerű produkcióba vágna bele, illetve örülne, ha megcsinálhatná a Szamuráj Jack mozifilmet.

A Killing on Carnival Row cselekménye a jövőben játszódik Burgue városában, ami úgy néz ki, mint a 18. századbeli London. Az embereken kívül más lények is élnek ezen a helyek, a Carnival Row területet a tündérek felügyelik. Egy sorozatgyilkos garázdálkodik a tündérek lakta negyedben, áldozatai szárnyait levágja és nyakukon több helyen megszúrja őket.

Címkék: miújság killing on carnival row

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr123393818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása