Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Graham King a Tomb Raiderről

2011.11.21. 13:16 koimbra 8 komment

Régóta tudható, hogy Graham King producer a Warner stúdió berkein belül dolgozik a Tomb Raider rebooton, de az elmúlt hónapok alatt azon kívül, hogy Hawk Ostby és Mark Fergus írja a forgatókönyvet semmi kézzelfogható nem érkezett a projekt háza tájáról. Annyi biztos, hogy egy eredettörténetet fog elmesélni az újabb alkotás és abszolút semmi köze nem lesz az Angelina Jolie főszereplésével készült filmekhez.

King nemrég a Comingsoon oldalnak adott egy interjút, ahol szóba került a Tomb Raider is. A producer sok újdonságot nem árult el, de legalább annyi biztos, hogy továbbra is be van tervezve a reboot.

"Az első két film pénzügyileg nem teljesített rosszul, azonban a történet amit el szeretnénk mesélni még jóval azelőtt játszódik, hogy a főszereplőből ténylegesen Lara Croft vált volna. Szóval a karakterekre építünk, amelyet személy szerint felettébb érdekesnek találok. Azért lesz benne sok akció és szórakozás, de ugyanakkor több érdekes karaktert is láthatunk majd a filmben. Ilyesmiben eddig nem volt részem ezelőtt, nem csináltam hasonló filmeket, de nagyon vonzónak találom ezt a franchise-t, úgyhogy adok neki egy esélyt. " - mondta King

Címkék: reboot tomb raider miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr133400872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Globetrotter2014 2011.11.21. 13:42:32

A ét rész jó volt, nem kell reboot, belefér egy harmadik a szokáos eflállsában...

Dean6 2011.11.21. 14:13:44

Szerintem borzalmas mintkét rész.Jolie ritka rossz választás volt. Egyszerűen annyira bénák,az akciók eltúlzottak,megy benne a nagy Raider menőzés,lassítások,pedig nem is illik oda. Rebootolják és csináljanak belőle egy játékhoz hű adaptációt!

bistyu · http://www.papirparbaj.hu 2011.11.21. 15:44:36

Szerintem se voltak jók az eredeti filmek, de szerintem a témából sokkal többet nem is lehet kihozni...
Reméljük a reboot-al sikerül!

Sanosuke 2011.11.21. 20:40:18

Jolie egy nagy kalap szamóca volt Lara Croftnak.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2011.11.21. 21:27:46

Az első Tomb Raider valami eszméletlenül borzalmas, legutáltabb filmjeim között van. A másodikra már nem emlékszem annyira, de az nem olyan rossz, tűrhető. Viszont az új film egyáltalán nem érdekel, főleg, hogy igazából még semmit sem lehet tudni róla.

zvladij 2011.11.21. 21:44:14

Emlékszem nem sokkal az első rész megjelenése után, haverommal beszélgettünk arról hogy ki játszhatná filmen Larát. Tisztán emlékszem hogy suliból hazafelé menet a zebra előtt megállva vágtam rá hogy Angelina Jolie. Aztán amikor ez megvalósult, valahogy nem volt az igazi. Nem volt hiteles Lara. Akkor nem jöttem rá hogy miért. Most már tudom. Angelina Jolie-nak nem megfelelőek a hátsó domborzati adottságai ehhez a szerephez. :D

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.11.21. 22:10:00

Azért egy erénye volt az első két Tomb Raidernek, Jolie képes volt húst növeszteni testére.

Fecniii 2011.11.22. 08:43:19

Ezek szerint az új játékot akarják alapul venni a filmhez, amiben a fiatal Lara (a képen) hajótörést szenved egy szigeten és itt próbál meg túlélni, meg gondolom itt válik belőle kincsvadász.
süti beállítások módosítása