Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A The Woman in Black következő előzetese

2011.11.22. 20:07 koimbra 2 komment

Daniel Radcliffe most megmutathatja, hogy mennyire kapós Harry Potter nélkül. Jövőre a The Woman in Black horrorral jelentkezik, a rendező székből James Watkins osztogathatta az utasításokat, az úriember az Eden Lake-kel bizonyított. Jane Goldman vetette papírra a forgatókönyvet, a hölgy tollából származik Az adósság (The Debt) és a Kick-Ass. Tehát egyáltalán nem mondható, hogy kezdő vagy tehetségtelen emberekkel kellett dolgoznia Radcliffe-nek. Ugyan 3D-ben akarták leforgatni, de az ötletet később elvetették.

A történet szerint egy ügyvéd érkezik egy távoli falucskába, hogy elrendezze az egyik elhunyt ügyfél végrendeletét. Belevetné magát a munkába, csakhogy felbukkan egy fekete ruhás nő.

Címkék: trailer könyvből film horrorelőzetes the woman in black

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr773404232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

game ower 2011.11.22. 21:51:40

már úgy hiányzik egy igazi fosatós film,de mindíg elcseszik valamivel.Minden esetre ezt nagyon várom,és bizakodom.
süti beállítások módosítása