Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Titanic 3D feliratos előzetes és összállítás

2011.11.23. 19:37 koimbra 2 komment

James Cameron, a 3D-s őrület elindítója már javában dolgozik az Avatar folytatásainak forgatókönyvén és technikai újításain. Ám még a na'vik visszatérte előtt jelentkezik egy produkcióval, amiben csak annyi az új, hogy 3D-s. Egykori sikerfilmjét, a Titanicot konvertálta át. Anno kevesen gondolták volna, hogy egy ezerszer elmesélt történet tömegeket fog megmozgatni, aztán meg mi lett a vége. 1,8 milliárd dollár, csak a mozikban.

Címkék: trailer titanic 3d featurette

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr833406759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atkakukac1989 2011.11.23. 21:58:10

Nem azért, hogy dicsérjem Cameront, hiszen úgyis mindenki maga dönt, hogy szereti a fickó filmjeit vagy a rendező viselkedését stílusát avagy nem.

De az tény, hogy a fenti videó baromi jó lett. Tök korrekten nyilatkozik, semmi arcoskodás vagy a tőle megszokott ego. Elmondta a lényeget, hogy miért érdemes újra megnézni a filmet.

Régen láttam tőle ennyire korrekt nyilatkozatot, többet kéne erőltetni ezt az oldalát, amikor nincs elszállva. (És ezt most a legnagyobb jóindulattal mondom).

ruprecht 2011.11.24. 10:53:27

Hogy a túróba lehet egyetlen kamerával, egy nézőpontból felvett jeleneteket átkonvertálni 3D-be? A CGI jelenetekkel nincs is gond, ott nem kunszt, de az emberek hogyan lesznek 3d-sek? Mi a technika?
süti beállítások módosítása