Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Warrior's Heart előzetes - Lutz és Ashley romantikázik

2011.11.28. 11:28 koimbra Szólj hozzá!

Kellan Lutz és Ashley Greene az Alkonyat után ismét egy filmben játszanak, a The Warrior's Heartban romantikázhatnak. Lutz inkább a vígjáték és romantika vonalon mozog tovább, az Arena akciófilmes  kitérő után a Love, Wedding, Marriage (Mandy Moore-ral és Jessica Szohrral), a Syrup (Brittany Snow és Amber Heard oldalán) és a Bumped (Camilla Belle és Katie Cassidy mellett) alkotásokkal érkezik. Greene a LOL és a Butter után az The Apparition thrillerben lesz látható.

Michael F. Sears már 2008-ban leforgatta, de csak nagy nehezen jut el az amerikai közönség elé, december 2-án érkezik a filmszínházakba, de csak limitáltan. Conor Sullivan (Lutz) lacrosse játékos mindig is egy forrófejű, nehezen kezelhető fickó volt, miután értesül arról, hogy tengerészgyalogos édesapja életét vesztette teljesen maga alá kerül. Nem sokkal később egy lacrosse táborban kőkemény edzésbe fog apja egyik barátjának a szárnyai alatt (Adam Beach), ahol végre igazi férfit faragnak belőle és megtanulja a sportszerűség fogalmát.

Címkék: trailer a warriors heart

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr403418075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása