Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Columbus időutazós filmnek lesz a producere

2011.12.04. 16:46 koimbra Szólj hozzá!

Chris Columbus produkciós cége, az 1492 Pictures vette meg Charles Yu regényének a megfilmesítési jogait. Columbus csak a produceri teendőket fogja ellátni a How to Live Safely in Science Fictional Universe címre hallgató filmnél, a rendezést Brendan Bellomora bízta. Az úriember a New York University-n szerzett diplomát, megírta a Bohemibot sci-fi forgatókönyvét, majd meg is rendezte a produkció, ehhez 200 egyetemistát hívott segítségül. A film bronzérmet nyert 2009-ben a Student Academy Awardson.

A történet középpontjában egy időutazógép javító áll (történetesen őt is Charles Yu-nak hívják), aki egy évtizedet tölt azzal, hogy a múltba és a jövőbe utazgatva megpróbálja megkeresni régóta eltűnt édesapját.  Az író mműve tavaly szeptemberben került a boltok polcaira és az év 10 legjobb fikciós könyve sorolták, a New York Times pedig  2010 száz legemlékezetesebb könyve között említette.

Címkék: miújság könyvből film scifihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr223436732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása