Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Elvileg áprilisban indulna a 24 mozifilm forgatása

2011.12.06. 10:41 koimbra Szólj hozzá!

A 24 sorozat filmes verzióját jó ideje próbálják megvalósítani, először Billy Ray állt rá a forgatókönyvre, majd Mark Bomback vette kezelésbe a történetet, aki nemrég le is tette az asztalra művét. Kiefer Sutherland ismét eljátssza az elnyűhetetlen terrorelhárítót, Jack Bauert.

A sorozat egy nap egyetlen óráját mesélte el, Sutherland elmondta, hogy elég nehéz volt kitalálni, hogy miképp tudnának elmesélni 2 óra alatt egy izgalmas sztorit. Eredetileg túl sokat akartak markolni, túl sok mindent akartak belepakolni a szkriptbe, de aztán rájöttek, hogy ez így nem lesz jó, mindenesetre sikerült megtalálni annak az útját-módját, hogy működőképes legyen a film.

Úgy festett a helyzet, hogy Tony Scott fogja ledirigálni a produkciót, a rendező azonban már nem tartózkodik a fedélzeten, de a készítők nem estek kétségbe, mert van még néhány név a tarsolyukban. A forgatás 2012 áprilisában vehetné kezdetét, legalábbis ez a cél.

Címkék: 24 sorozatból film miujság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr43442209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása