Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Trancsírák poszter

2011.12.12. 11:15 koimbra 5 komment

Néhány héttel ezelőtt a Ristretto Distribution úgy döntött, hogy nem maguk választanak magyar címet a Tucker and Dale vs Evil horror-vígjátéknak, hanem a közönségre bízzák. A facebook oldalukon is be lehetett dobni a kiötlött elnevezéseket, végül úgy döntöttek, hogy mind közül a Trancsírák (bár azért a Lincs, ami nincset is fontolóra vették) viszi a pálmát.

Mielőtt mindenki helyből hanyattvágná magát meg kell említeni, hogy a produkció a cím ellenére egy igen szórakoztató alkotást takar. A készítők a horrorfilmek közhelyeit fordították ki, itt az unszimpatikus figurák, a koszos parasztnak tűnő fickók  az ártatlanok, az erdőbe érkező, szórakozni vágyó fiatalok pedig egyik félreértett helyzetből csöppennek a másikba, önmaguk hülyesége miatt lassan fogyatkozni kezdenek, Tucker és Dale pedig meglepődve és ijedten pislog maga elé. Íme a magyar poszter, vagyis vélhetően ez lesz.

Címkék: poszter tucker and dale vs evil

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr823457436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.12.12. 11:49:04

ez egy nagyon jó kis film, és a trancsírák egy égsz jó ferdítés...

Illetve lehetett volna sóóóóóóóóóóókal rosszabb...

CM Punk 2011.12.12. 11:55:58

Trancsírák... really...?

icevox 2011.12.12. 13:22:38

Ez nagyon nagy film!! :D

gunsmoke (törölt) 2011.12.12. 17:25:02

Ezzel a címmel már most elveszítettek pár ezer nézőt.

Ja persze, el is felejtettem, hogy az "egyszerű agyú" magyarnak, a Tucker És Dale A Gonosz Ellen túl bonyolult és nehezen olvasható lenne.
süti beállítások módosítása