Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ryder lesz Kuklinski felesége

2011.12.13. 15:22 koimbra Szólj hozzá!

Winona Ryder leszerződött a The Iceman gengszterfilmre, a színésznő Deborah-t, Richard Kuklinski feleségét formálja meg. Kuklinski hírhedt sorozatgyilkos volt, azért nevezték el Jégembernek,mert áldozatai közül néhányat lefagyasztva tartott, mellesleg arra is jó volt ez a lépés, hogy a zsaruk a fejüket vakarva tippelgessék a halál beálltának időpontját. Deborah nem  tudott arról, hogy mivel foglalkozik és kinek dolgozik ura.

A címszereplőt Michael Shannon kelti életre, James Franco és Benicio Del Toro is játszhatott volna a produkcióban, de mindketten elhagyták a projekt környékén. Franco helyére Chris Evans került, aki Robert Pronge-t keltheti életre. Del Toro után Ray Liotta következett a sorban, ő Roy Demeo bőrébe bújhat bele. Ryder egyébként Maggie Gyllenhaal helyére érkezik. A rendezői teendőket Ariel Vromen látja el.

Címkék: miújság the iceman

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr553460553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása