Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A legsötétebb óra nyereményjáték

2011.12.18. 21:00 koimbra 2 komment

December 22-én kerül mozikba A legsötétebb óra (The Darkest Hour) sci-fi, amelyet Chris Gorak, az Otthon, biztonságban (Right At Your Door) alkotója dirigált, Timur Bekmambetov, a Wanted rendezője pedig producerként vette ki a részét a film munkálataiból. Ennek örömére 2 darab USB és 2 db filmhez kapcsolódó képregény kerül kisorsolásra az alábbi kérdések helyes válaszainak beküldői között, a nyertesek Budapesten vehetik át nyereményüket (posta ezúttal nincs).  A játék december 19 éjfélig tart, érdemes szétnézni a film facebook oldalán is.

1:) Aaron Eckhart melyik városban vezette katonáit, mikor a Földet elözönlötték az űrlények?

2:) A Transformers 3-ban az Álcák még jobban bekeményítenek, Michael Bay kiélhette rombolási vágyát. Hol volt a végső nagy csata a kibertroni alakváltók között?

 

 

 

Moszkva gyönyörű, izgalmas város. Néhány amerikai és angol fiatal élvezettel veti bele magát a városnézés izgalmába, amikor egy az egész világra kiterjedő, ismeretlen eredetű katasztrófa minden elektronikus eszközt működésképtelenné tesz, majd pusztítani kezdi az embereket.
Az eluralkodó káosz elöl a turisták a metróalagútba menekülnek, és csak öt nappal később merészkednek elő. A nemrég még életteli metropolisz kísértetvárossá vált. Nincsenek túlélők, csak egy automatizált katonai adó sugározza az utolsó vészjeleket. A csapat tagjai menekülni akarnak – de még nem tudják, merre induljanak, vagy hova bújjanak az újabb csapások elől.
Nem is sejtik, hogy közel a segítség: csak fel kell ismerni…
Timur Bekmambetov, az Éjszakai őrség és a Wanted rendezőjének produkciója ismét bebizonyítja, hogy a vizuális effektusok még mindig megújíthatók és 3D-ben pedig még ütősebbek!

Címkék: nyereményjáték the darkest hour

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr43462745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.12.15. 15:35:33

A kapcsolatnál illetve a nevemre kattintva lehet elküldeni a megfejtéseket.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2011.12.15. 16:20:48

Az a szeptember egészen véletlenül nem inkább december?
süti beállítások módosítása