Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Aladeen tábornok részvétét fejezte ki Kim Jong-Il családjának

2011.12.20. 12:07 koimbra 5 komment

2012-ben érkezik a The Dictator vígjáték, amelyben Sacha Baron Cohen egy diktátort formál. A színész nagy lehetőséget érzett abban, hogy nemrég elhunyt a Koreai Népi Demokratikus Köztársaság vezetője, Kim Jong-Il aki diktatórikus eszközökkel kormányozta országát és egy vicces(nek szánt) közleményt tett közzé.

"Hivatalos közlemény Őkegyelmességétől, Aladeen tábornok admirálistól -A Wadiya Népköztársaság legfőbb vezetőjétől, diadalmas tábornokától és  fő-szemészétől.

Mély szomorúsággal értesültem kedves barátom, Kim Jong-Il haláláról. Részvétünket fejezzük ki gyászoló feleségének és 813 gyermekének. K-Jo nagyszerű vezető, igazán jó barát és átlagos partner volt a tollaslabdában. Rendkívüli emberként nagyon sokat tett azért, hogy az együttérzését,  bölcsességeit és az uránt terjessze a nagyvilágban.

A magam, Ahmadinejad, Chavez és Newt Gingrinch nevében örömmel üdvözöljük fiát, Kin Jong Unt a Gonosz Tengelyében."

Kíváncsi lennék Kin Jong Un válaszára. Vajon humorosan válaszol vagy egyszerűen csak aktivizálja egyik emberét az Államokban? Cohen egyszer még megjárja, ha így folytatja.

 

Címkék: the dictator

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr313477912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Armida · http://armida.freeblog.hu/ 2011.12.20. 12:18:05

Cohen arc. :D
(És sokkal viccesebb, mint Thürmer Gyula sziporkázó közleménye.)

vrango 2011.12.20. 12:46:12

Vicces, vagy sem, mégiscsak gusztustalan. Van elég más viccelnivaló szerintem, még akkor is, ha a vén koreai nagy szemét volt...

Sanosuke 2011.12.20. 17:56:13

biztos nagy sajtója lenne ha egy koreai bevándorló végmetélné ezt a zsidót.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2011.12.20. 18:16:26

Mekkora seggarc! Nincs félelemérzete?
süti beállítások módosítása