Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

This Must Be the Place előzetes

2011.12.21. 20:35 koimbra 3 komment

Sean Penn egy tehetős, visszavonult rockszárt játszik. Édesapja haldoklik, annak ellenére, hogy régóta nem beszéltek egymással mégis New Yorkba repül, hogy az utolsó óráiban vele lehessen. Sajnos későn érkezik, de ekkor tudja meg, hogy apját egy Aloise Muller nevezetű náci tiszt kegyetlenül megkínozta a haláltáborban. Kiderül, hogy az egykori német tiszt az Államokban van, ezért felkerekedik, hogy megtalálja ezt az embert. Néhány fesztiválon már bemutatták a drámát, Amerikában márciusban kerül a mozikba, hazai bemutató egyelőre nincs.

Címkék: trailer drámaelőzetes this must be the place

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr993481641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vrango 2011.12.22. 07:30:22

Úgy tűnik, Sean Penn ráállt a diszkriminált, vagy sokat támadott kisebbségek, védelmére - lásd Milk/homók, vagy most ez a náci bűnös keresése... mindenesetre ez a film legalább ironikusnak néz ki:)

vrango 2011.12.22. 07:31:05

És persze, ne felejtsük, hogy a cím egy régi, jó Talking Heads-számot takar;)

vrango 2011.12.22. 07:35:02

Hopp, most megint megnéztem a trailert, erre kiderült, hogy ez már egy újabb, itt már nyíltan előtérbe kerül az együttes is...,
Szóval, jó kis film lesz ez:)
süti beállítások módosítása