Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Vázlatok Antal Nimród sci-fijéhez

2011.12.29. 14:04 koimbra 8 komment

Antal Nimród a Kontroll után Hollywoodba igazolt, letudott egy közepes horrort, Az elhagyott szoba (Vacancy) után szintén ismert nevekkel dolgozhatott, de A szállítmány (Armored) sem robbant nagyot, majd Robert Rodriguez őt választotta ki a Ragadozók (Predators) rendezői posztjára. Antal következő alkotása nagy valószínűség szerint a Repossession of Max the Comapion Robot sci-fi lesz, néhány concept art kikerült a netre, ezeket láthatod alább.

 

A történet a jövőben játszódik, ahol mindenkinek van saját robotja, gyakorlatilag ezek töltik be a kisállatok szerepet. Virágzik az üzlet, a robotokat részletre is meg lehet vásárolni, de ha valaki nem tudja rendezni a hátralékot, akkor jön a könyörtelen behajtó. Lee is egy ilyen végrehajtó, újabb megbízatása Mike-hoz viszi, aki egy tragédia során elvesztett mindent, csak Max nevű robotjára támaszkodhat a bajban, ami mindent megtenne azért, hogy a gazdája mellett maradhasson. Max végül eléri, hogy Lee és Mike ne ellenségként tekintsenek egymásra, a két férfi megkedveli egymást, összefognak, hogy együtt tegyék tönkre a behajtással foglalkozó üzletágat.

Címkék: concept art

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr73504301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Buchek8 2011.12.29. 15:29:10

Ez akár nagyon jó is lehet, de azért remélem nem ilyen tv fejű robot lesz a filmben :)

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2011.12.29. 15:39:39

Jó a történet, és a rajzok is szépek.

purga · http://horrormirror.blog.hu 2011.12.29. 17:54:57

Repo Men meets I, Robot :)
Azért érdekel, és én is remélem, h nem ilyen 50-es évekből szalajtott robotok lesznek belőle. Azon túl, h sci-fi, van még valami műfaji behatárolás? Pl. akció lesz-e inkább vagy dráma, vagy mi.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.12.29. 18:11:24

@purga: Csak azt írták, hogy sci-fi, de szerintem erősen drámai lesz. Nem hinném, hogy egy hatalmas költségvetéssel támogatnák meg, így inkább a drámai vonalat fogja erősíteni, meg talán egy kis akció is lesz benne.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2011.12.29. 18:14:30

@Sparrow: Ja, szépek a rajzok. Simán kitenném a falra.

vrango 2011.12.29. 22:05:58

Én megnéznék egy ilyen "classic" aranykorbeli/asimovos robotos sci-fit... sőt, kifejezetten tetszene, ha nem modernizálnák annyira sem, mint az I, Robot-ban.
Antal Nimródnak meg üzenem, hogy hajrá!
Hódítsák meg újra a magyarok Hollywoodot! :D

beyo 2012.01.05. 17:37:17

Én úgy tudom, hogy ez kivételesen nem egy iparos munka lesz Nimródnál, hanem saját ötletén alapszik, és a költségvetését tekintve is inkább függetlenfilmnek lesz mondható...
süti beállítások módosítása