Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Képek a Fire With Fire-ből

2012.01.04. 20:32 koimbra Szólj hozzá!

Néhány kép látott napvilágot a Fire with Fire romantikus thrillerből. Josh Duhamel egy tűzoltót alakít, aki szemtanúja lesz egy gyilkosságnak. Mivel az elkövető tudja, hogy ki a koronatanú mindent elkövet, hogy megölesse. A tűzoltó arra kényszerül, hogy eddigi életét és munkáját feladva egy tanúvédelmi programban húzza meg magát, ahol az egyik rendőrbírónővel egymásba szeretnek. Ám a gengszter emberei rájuk akadnak.

A maffiózót Vincent D'Onofrio játssza, Bruce Willis az egyik nyomozót játssza, Rosario Dawson pedig a romantikus szálat erősíti. 50 Cent is felbukkan a produkcióban, aki mellesleg producere volt az alkotásnak. A rappernek ez immáron a második filmje Willisszel és eléggé gyanús, hogy csak DVD-n jön ki.

 

Címkék: képben fire with fire

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr653520148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása