Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Csillagok háborúja: Baljós árnyak 3D motion poster

2012.01.05. 22:02 koimbra 2 komment

Idén a Disney is próbálkozik, két animációs filmjét (Szépség és a Szörnyeteg, Némó nyomában) küldi 3D-ben a mozikba, James Cameron a Titanicot süllyeszti el ismét 3D-ben és George Lucas sem marad ki a jóból, ő a Baljós árnyakkal érkezik. Vajon megunják a népek vagy lesz olyan év, amikor csak egykori sikerfilmek 3D-s változatait fogjuk lesni a mozikban? 

Címkék: star wars motion poster

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr263522982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2012.01.05. 23:03:18

Ezévben (majdnem jövőret írtam még :D) lesz elég nézős, előreláthatólag minőségi film, szóval nem hinnem, h a népek pont ilyenekre dobnák majd ki a pénzt.

A nép fia 2012.01.06. 08:55:52

Csak szerintem gagyi ez a poszter? Igaza van Shyllard barátomnak: épp elég erős az idei mezőny. Bár lehet, hogy "nosztalgiából" megnézem, de erősen hezitálok. A konvertálós 3D-ben még mindig nem hiszek.

Különben is Jar Jar-t már nem tartom viccesnek. Idegesít, bosszant, legszívesebben egy szívlapáttal verném agyon. Az egész filmből elég volna egy 35 perces részt összevágni, bőven elmondana az is mindent. Lehet, ha egyszer sok időm és energiám lesz, akkor megcsinálom! :-D
süti beállítások módosítása