Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ha lesz Kick-Ass 2 azt nem Matthew Vaughn rendezi

2012.01.07. 12:45 koimbra 6 komment

A Kick-Ass nem termelt túl sokat a mozikban, ugyanakkor mindenki kedvelte és a készítők is arról beszéltek, hogy lesz folytatás. Először még úgy tűnt, hogy Matthew Vaughn az X-Men előzményfilm után vág bele a második részbe, de eddig semmi érdemeges nem történt a projekt háza táján.

Időközben Mark Millar és  John Romita Jr. megírta a képregény folytatását, a Kick-Ass 2 hatodik, befejező része december végén került az újságosok-és a könyvesboltok polcaira. Az MTV megkérdezte Jane Goldmant, a film íróját, hogy van-e esély arra, hogy lesz-e újabb film. "Úgy gondolom, hogy jelen pillanatban az egyetlen dolog, amit biztosan ki lehet jelenteni az az, hogy Matthew nem fogja megrendezni. Sőt, se ő, se én nem fogjuk megírni a szkriptet. Ugyanakkor lehetséges, hogy Matthew producerként beállna a film mögé éa talán valamilyen szinten én is kivenném a részét a munkálatokból. Azt tudom, hogy Matthew éppen próbál meggyőzni valakit, aki talán megírhatná és megrendezné a második felvonást." - mondta Goldman, aki hozzátette, hogy a Kick-Ass csupa szép emléket idéz fel benne, öröm volt dolgozni a stábbal és azokkal az emberekkel, akik részt vettek benne.

Címkék: miújság sequel kick ass képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr173526211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.01.07. 14:16:19

a képregényt még nem olvastam ez első film nem volt rossz.

Shyllard 2012.01.07. 15:43:36

Na lassan majd beszerzem a képregényeket, az első is messze verte az amúgy jóra sikeredett filmet, szval kíváncsi vagyok.

Atkakukac1989 2012.01.07. 15:46:59

Így van! Így kell kinyírni egy jól működő gépezetet. Ha a rendező nem vállalja el se a filmet, se a sztorit, akkor felesleges megcsinálni. Halott ügy egyelőre.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2012.01.07. 15:52:59

Vaughn ne is rendezze meg. Csak visszalöki a képregényfilmeket a kőkorszakba.

Gevin · http://mediaviagra.blog.hu/ 2012.01.08. 19:00:14

khm..Vaughn az utóbbi évek legügyesebb képregény adaptáció rendezője (szvsz.) Ez finoman szólva szar hír.
süti beállítások módosítása