Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Peyton rendezi az Invasion sci-fit

2012.01.09. 22:40 koimbra Szólj hozzá!

Brad Peyton fejéből pattant ki az Invasion sci-fi ötlete, a Reel FX produkciós cég falai között adta elő a történetet, ahol vevők voltak rá. J. Daniel Shaffer ugrott neki a forgatókönyvnek, Peyton fogja rendezni.

A sztori néhány phiadelphiai diákra fókuszál, akik természetfeletti fenyegetéssel kerülnek szembe. Nincs fegyverük, teljesen átlagos emberek, de össze kell fogniuk, muszáj harcossá, túlélővé válniuk, hogy le tudják győzni a problémát.  A Cloverfieldhez hasonlították a tervezetet, de azt nem említették, hogy found footage-stílusú alkotás lesz-e.

Peyton eddig inkább családi művekben utazott, az Utazás a Föld középpontja felé folytatását dirigálta le, illetve az iszonyat rossz Kutyák és macskák második részével jelentkezett 2010-ben.

Címkék: miújság scifihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr833532766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása