Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Olsen és Huston a Kill Your Darlings thrillerben

2012.01.13. 11:53 koimbra Szólj hozzá!

Miután Daniel Radcliffe letette a varázspálcát és letörölte a homlokáról Harry Potter sebhelyét szerepet vállalt a The Woman in Black horrorban. Később jól jött számára, hogy Jesse Eisenberg visszautasította a Kill Your Darlings főszerepét, mivel a producerek következő választottja Radcliffe volt, aki igent mondott, hogy belebújjon Allen Ginsberg költő bőrébe.

A projekt jó úton halad a megvalósulás felé, Elizabeth Olsen lépett a fedélzetre, a fiatal tehetség Edie Parkert formálhatja meg, Dane Dehaan lesz Lucien Carr, míg Jack Huston Jack Kerouac-ot kelti életre.

A készítők egy komor thrillert szeretnének összehozni, amiben helyet kap az 1944-es gyilkosság is, Carr ugyanis megölte David Kammerert és állítólag Kerouac sietett segítségére a nyomok eltüntetésében. Az ügy hátterében az állhatott, hogy Carr nem bírta elviselni, hogy Kamerer folyamatosan próbálkozott nála, szerelmes volt bele.

A produkciót John Krokidas vezényelheti el, tőle eddig még egyetlen alkotást sem láthattunk. A forgatókönyvet yale-i szobatársával, Austin Bunn-nal közösen vetette papírra.

Címkék: miújság kill your darlings

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr513542417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása