Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Más stúdió próbálkozik a Hack/Slash-sel

2012.01.14. 00:33 koimbra Szólj hozzá!

2008-ban merült fel a Hack/Slash képregény filmváltozata, de ahogy telt az idő egyre inkább úgy látszott, hogy nem lesz semmi a dologból. A forgatókönyvet Justin Marks vetette papírra, aki a szörnyű Street Fighter: Legend of Chu Li-t is papírra vetette, Voltron irományát egyébként kivágták a kukába és a He-Man szkriptjéből sem lett semmi. 4 éve még Todd Lincoln melegítette a rendezői széket, majd Fredrik Bond vette át tőle a stafétabotot.

A projekt a Rogue Pictures-tól átkerült a Relativity Mediához, jelenleg Marcus Nispel tartózkodik a fedélzeten, tőle legutóbb azt várták, hogy a Conan reboot sikeres legyen, de nem jött össze, azt megelőzően a Péntek 13 (Friday the 13th) remake-et tette le az asztalra, ami ugyan nem hozott rosszul, de folytatása nem készült.

A képregény Cassie Heckre fókuszál, a vonzó hölgyemény városról városra jár, sorozatgyilkosokra és egyéb hasonló "foglalkozást" űző emberekre vadászik. Van egy hatalmas védelmezője is, neve Vlad. Főszereplő most még nincs, korábban Megan Fox neve keringett a film körül.

Címkék: képregényből film hack/slash

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr43544085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása