Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cage lesz a főszereplője a Dark Highwaynek

2012.01.16. 21:26 koimbra Szólj hozzá!

Nicolas Cage nem válogatós, úgy tűnik, mintha a színész minden útjába kerülő forgatókönyvre vagy produkcióra igent mondana, mintha már feladta volt, hogy újra emlékezetes filmben játsszon. Cage szeme elé újabb projektet sodort a sors, a Dark Highway-ben karaktere egy bizonyos helyre szeretne odaérni egy nap alatt, kocsiba is pattan, de némi idő után úgy érzi, hogy valaki követi. Azt viszont nem igazán tudja, hogy vajon valóban veszélyben van-e vagy csak a képzelete játszik vele.

A forgatókönyvet Christopher Kyle, az Atomcsapda (The Widowmaker) írója tette le az asztalra. A rendezői teendőket Bruce McDonald fogja ellátni, az úriember dirigálta a Pontypool horror-thrillert, ami egy egy helyszínen játszódó, pár szereplős zombifilm volt (érdemes megtekinteni).

McDonald ezen kívül egy másik filmet is tervezget, ami a Stars montreáli együttes soron következő albumán, a These Days Are Gone-on fog alapulni. A forgatókönyvet Daniel Handler vetette papírra.

Címkék: dark highway

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr833556641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása