Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kurylenko és Riseborough az Oblivionban

2012.01.20. 16:05 koimbra Szólj hozzá!

Joseph Kosinski a Tron második részével mutatkozott be rendezőként, majd az Oblivion sci-fihez látott volna hozzá, de a Disney kitette a szűrét a projektnek, ami végül az Universalnál talált új otthonra.

A főszereplő Tom Cruise lesz és úgy tűnt, hogy Jessica Chastain is feltűnik a filmben. A színésznő mostanában eléggé felkapottá vált és tele van munkával, kénytelen volt visszautasítani a felkérést. A stúdió listáján Brit Marling, Noomi Rapace, Olivia Wilde és Olga Kurylenko is helyett kapott, közülük Kurylenko írhatta alá a szerződést, aki Cruise feleségét formálhatja meg.  De lesz egy másik női karakter is, egy rejtélyes múltú hölgy, a karakter bőrébe Andrea Riseborough bújhat. Hayley Atwell, Diane Kruger és  Kate Beckinsale is próbálkozott.

A történet a jövőben játszódik, a Föld felszíne lakhatatlanná vált, az emberek elköltöztek,  a hátramaradt romok között egy veszélyes idegen faj kószál. Olykor-olykor azért visszatér még néhány ember járőrözni  a Földre. Ide érkezik Jack (Cruise), a veterán katona, kutakodása során rálel egy lezuhant űrhajóra és egy nőre, találkozásuk után sok kérdésre választ kap.

Címkék: oblivion miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr813601144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása