Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Wilson és Farmiga a The Conjuring horrorban

2012.01.21. 16:56 koimbra Szólj hozzá!

James Wan tavaly az Insidious horrorral jelentkezett, amiben Patrick Wilson játszotta az egyik főszerepet. Mivel a film nagy siker lett a New Line ismét tárt karokkal fogadta Want, aki egy újabb rémisztőnek szánt filmet forgathat le égiszük alatt és ebben is Wilson lesz az egyik központi figura.

A színész mellett Vera Farmiga lesz látható a The Conjuring címre keresztelt műben, ők egy házaspárt fognak megtestesítenie, akik amolyan démonűzők - pszichés nyomozók. Ők életük legnagyobb kihívásával szembesülnek egy rhode island-i farmházikóban, ahol felettébb gonosz lelkekkel hozza őket össze a sors.

A forgatókönyvet Chad és Carey Hayes vetette papírra, a fivérek korábban a Viasztestek (House of Wax) és a Vakító fehérség (Whiteout) filmeket írták.

 

Címkék: miújság horrorhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr153630119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása