Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Darling Companion előzetes

2012.01.23. 20:30 koimbra 1 komment

Diane Keaton és Kevin Kline egy házaspárt játszik a Darling Companion filmben. A feleség  egy nap magára hagyott kutyusra lel az autóút mellett, hazaviszi és gondoskodik róla. Ám hétvégi házuknál Kline karaktere véletlenül elveszíti az ebet, amit neje elég rosszul fogad és megpróbálja megkeresni az elveszett kedvencét.

A rendezői teendőket Lawrence Kasdan vállalta magára, aki utoljára a sokak szerint katasztrofálisra sikeredett Álomcsapdát (Dreamcatcher) dirigálta, amit úgy 9 éve mutattak be. A Darling Comapion forgatókönyvét Kasdan vetette papírra feleségével, Meggel.

 

 

Címkék: trailer darling companion

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr503741753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suo tempore 2012.01.24. 09:54:37

"A feleség egy nap magára hagyott kutyusra lel az autóút mellett, hazaviszi és gondoskodik róla. Ám hétvégi házuknál Kline karaktere véletlenül elveszíti az ebet, amit neje elég rosszul fogad és megpróbálja megkeresni az elveszett kedvencét."

a gyomrom is összerándult az izgalomtól :)
süti beállítások módosítása