Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Még egy előzetes a The Grey-nek

2012.01.24. 20:10 koimbra 1 komment

Amerikában pénteken mutatják be (magyar premier még nincs)  Joe Carnahan filmjét, a The Greyt, amit még az utolsó pillanatban megtámogattak egy korhatáros előzetessel. Liam Neeson "jómunkásember" karaktere szeretne már otthon lenne, ám gépe lezuhan és néhány társával együtt megpróbál életben maradni a zord, hófödte, éhes farkasokkal telített tájon.

Miután Neeson leküzdi a hideget és ragadozókat Hádésszel száll szembe A titánok harca folytatásában, űrlényekkel fut össze a Csatahajóban és újra leszámol néhány terroristával az Elrabolva második felvonásában. Carnahan egyébként annyira összebarátkozott Neesonnal, hogy őt szeretné a Nemesis képregényfilmbe is, ha már a Szupercsapat folytatása nem jön össze.


 

Címkék: trailer thrillerelőzetes the grey

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr723744996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2012.01.25. 08:53:12

Nagy arc ez a Liam! Várós minden filmje, a Titánok haragja, a Csatahajó és az Elrabolva 2 is. A Szupercsapat folytatását sajnálom, mert szerintem nagyon jó film lett - főleg a bővített verzió.
süti beállítások módosítása