Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Seeking Justice előzetes

2012.01.25. 21:01 koimbra 2 komment

Nicolas Cage-nek nem megy jól mostanság, bukta bukta hátán, bár ezt inkább magának köszönheti, jobb lenne, ha körültekintően választana szerepet és filmet. A soron következő akció-thrillerében egy boldog házas fickót kelt életre, ám feleségét (January Jones) egy este megtámadják. A kórházban egy rejtélyes fickó alkut ajánl: az elkövető megbűnhődik, cserébe csupán egy kis szívességet kell tennie a közeljövőben. Rendező Roger Donaldson, aki legutóbb A banki meló dolgozatot mutatta be. Amerikában március 16-án érkezik.

 

Címkék: trailer thrillerelőzetes seeking justice

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr23782976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

game ower 2012.01.25. 21:14:40

Épp most néztem meg,és nagyon tetszett!:)

mereszet 2012.01.26. 01:52:47

Nem tudom, hogy ki h van vele, de valahogy ezek a Nicholas Cage-es filmek nekem még mindig bejönnek. Persze nem esek hasra tőlük, határozottan nem rosszak, még ha más egy lejtőnek is nevezi a karrierjét.
süti beállítások módosítása