Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Újabb író és rendező A holló reboot élén

2012.01.25. 10:41 koimbra 1 komment

A Relativity jó ideje próbálta megvalósítani A holló (The Crow) remake-et/reboot-ot, tavaly azonban színre léptek Weinsteinék egy szerződést lobogtatva, ami azt mondja ki, hogy a jogok náluk vannak. A két stúdió végül peren kívül egyezett meg és egy közleményben tudatták a világgal, hogy kéz a kézben készítik el a filmet.

Nem tököltek sokat, a spanyol F. Javier Gutiérrezre bízták a rendezést, az úriember a nemzetközileg is elismert Before the Fall drámát tette le az asztalra 2008-ban. Előtte Stephen Norrington dolgozott a projekten, majd Juan Carlos Fresnadillo lépett a helyére, ám ő is lelépett.

A forgatókönyvet Jesse Wigutow vette kezelésbe, ő többek között a Tron: Örökség (Tron Legacy) és a 8 mérföld (8 Mile) szkriptjén dolgozott és az Osterman hétvége (Osterman Weekend) Robert Ludlum adaptáción is ügyködött.

Címkék: reboot miújság a holló képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr23753017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mojoking77 2012.01.26. 07:09:24

MINEK? Mi a fenenek? Most komolyan, miert kell? Mi lesz a kovetkezo, a fene essen mar bele. De most komolyan. Annyira utalom az ilyet.. Nem hiszem el, hogy valamit mashogy kellett volna csinalni azon a filmen.. Most happy end lesz a vege? A fene essen az osszes profitorientalt hollywoodi feregbe. Meg a sok tizeneves majomba, akinek ez lesz a kedvenc filmje. Mint amikor kihoztak a Veszedelmes viszonyok remake-jet....
süti beállítások módosítása