Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cold Light of Day előzetes - A JVCD rendezőjétől

2012.01.30. 21:32 koimbra 1 komment

Will Shaw családjával együtt Spanyolországban nyaral, remek az idő, jó a hangulat, mi kell még? Az biztos, hogy nem egy emberrablás. Szeretteinek nyoma vész, hamarosan kiderül, hogy valaki elkapta őket, az is napvilágot lát, hogy apja nem az, akinek mondja magát. Shaw versenyt fut az idővel, hogy még élve viszontláthassa családját.

Az ifjú főhőst Henry Cavill alakítja, tavaly a Halhatatlanokban (Immortals) láthattuk, jövőre Supermanként szárnyalhat. Apját Bruce Willis alakítja és Sigourney Weaver egy láthatóan negatív karaktert formál meg. John Petro és Scott Wiper tette le az asztalra a forgatókönyvet, előbbinek ez az első szkriptje, utóbbi pedig A halálraítélthez (The Condemned) volt köze. Mabrouk El Mechri vezényelte le a thrillert, tőle esetleg a JVCD-t láthattátok (lassan Willisre is ráférne egy ilyen film).

Címkék: trailer thrillerelőzetes cold light of day

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr603978225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frederico 2012.01.31. 21:45:15

Willis-nek szerintem nem feltétlenül kell, igaz, becsusszan egy-két DVD-re szánt alkotás, de jó pár olyan filmben fog szerepelni, ami nagy költségvetésű filmnek számít( Dia Hard 5, GI Joe 2). Filmmel kapcsolatosan főképpen a szereposztás tetszik, remélem a film is jó lesz!
süti beállítások módosítása