Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

7500 előzetes - Az átok rendezőjétől

2012.01.31. 20:03 koimbra 2 komment

Nagy ritkán készül jó repülőn játszódó film, klasszikus meg aztán pláne nem volt időtlen idők óta. A 70-es években az Airport hódított, a 90-es években esetleg Kurt Russellért szoríthattunk a Tűzparancsban (Executive Decision), az évezred után Jodie Foster elmeállapotát kérdőjelezhettük meg a Légcsavarban (Flightplan) és Rachel McAdams küzdött életéért az Éjszakai járatban (Red Eye).

Idén Az átok rendezője (The Grudge), Takashi Shimizu próbálkozhat, Leslie Bibb, Jamie Chung, Amy Smart, Ryan Kwanten és Scout Taylor-Compton próbálja túlélni egy repülőgép 10 órás útját. Eleinte minden a szokásos kerékvágásban halad, de aztán egy természetfeletti erő gondoskodik arról, hogy kitörjön a pánik. Ezen talán még az 57-es utas sem tudna segíteni. Amerikában augusztus 31-én landol a mozikban.

 

Címkék: trailer 7500 horrorelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr124036646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csak_csendben2 2012.01.31. 21:07:12

Pár éve volt egy film, ahol egy kis géppel szálltak fel páran és ott valami szörny támadt rájuk.
Címet esetleg tudja valaki?
süti beállítások módosítása