Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Pacino, Walken és Arkin a Stand Up Guysban

2012.02.02. 10:52 koimbra Szólj hozzá!

Al Pacino mostanában enyhén szólva is rosszul választ. A 88 perc (88 Minutes) és A törvény gyilkosa (Righteous Kill) unalmas thrillerek voltak, a The Son of No One sem nevezhető minőségi munkának, a Jack és Jill pedig a mélypont volt. Ezek közé azért sikerült beékelnie egy televíziós munkát, a Dr Halált (You Don't Know Jack), ami kilóg a sorból, hiszen végre egy jó filmben láthattuk. A veterán színész ezúttal a Stand Up Guys-ra szerződött le, Christopher Walken és Alan Arkin oldalán fog játszani.

A korábban Old Timers címre hallgató akció-vígjáték két vén bűnözőről szól, akik jól ismerik egymást és régi cimborák. Az egyiküknek új melója akad, felbérlik egy gyilkosságra, mint kiderül a barátját kell hűvösre tennie. Az utolsó estét még együtt töltik, ellopnak néhány kocsit, randalíroznak egy bordélyházban és ez alatt a pár óra alatt szembesülnek azokkal a tettekkel, amelyet elkövettek életük során.

Sajnos nem tették közzé, hogy ki játszhatja a két bűnözőt. A forgatókönyvet Noah Haidle tette le az asztalra, a rendezői poszton Fisher Stevens dolgozhat, ő 2010-ben Oscart nyert a The Cove dokumentumfilmjével. Áprilisban indul a forgatás.

Címkék: miújság stand up guys

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr724050425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása