Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

5 perces előzetes a Hemingway & Gellhornnak

2012.02.05. 21:43 koimbra Szólj hozzá!

Philip Kaufman, Az igazak (The Right Stuff) és a Sade márki játékai (Quills) rendezésében készült a Hemingway & Gellhorn HBO film. Kaufmanra nem jellemző, hogy túl gyakran hallatna magáról, legutóbb nyolc éve jelentkezett a Függőség (Twisted) thrillerrel, előtte 2000-ben tette le az asztalra a márkis drámát, 1993-ban pedig a Gyilkos nap (Rising Sun) akciófilmet mutatta be.

Új tévéfilmje a legendás amerikai író, Ernest Hemingway és a híres haditudósító Martha Gellhorn kapcsolatát mutatja be. Először 1936-ban találkoztak Florida egy bárjában, majd  a spanyol polgárháborúban  tudósításokat küldtek újságoknak. 1940-ben elvette Gellhornt, de 4 év után különváltak útjaik.

Clive Owen és Nicole Kidman játsszák a két főszereplőt, David Strathairn, Parker Posey, Rodrigo Santoro, Molly Parker, Peter Coyote, Tony Shalhoub és Lars Ulrich erősítik a filmet.

Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr834069144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása