Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Catherine Hardwicke thrillert forgat Evan Rachel Wooddal

2012.02.05. 18:10 koimbra Szólj hozzá!

Catherine Hardwicke egy-két indie produkcióval építgette karrierjét, a Tizenhárom (Thirteen) és A Dogtown urai (Lords of Dogtown) elegendőnek bizonyult, hogy belehuppanjon az Alkonyat (Twilight) rendezői székébe. Bella, Edward és Jacob első bemutatkozása hatalmas siker lett, bár a megvalósítás enyhén szólva is pocsék volt és az ezt követő Lány és a farkassal (Red Riding Hood) sem tudott mit kezdeni, képtelen volt kiaknázni a lehetőségeket.

A rendezőnő elvileg visszatér a kisebb költségvetésű filmekhez, egy interjúban elárulta, hogy a Tizenhárom után ismét együtt dolgozhat Evan Rachel Wooddal, méghozzá egy vad erotikus thrilleren, ahol a középpontban álló hölgy borotvaélen táncol, ha nem figyel könnyen padlóra kerülhet és nem biztos, hogy utána fel tud állni. A Plush címre hallgató produkció Los Angelesben fog játszódni.

Címkék: miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr444068305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása