Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Extraterrestre előzetes - Az Időbűnök rendezőjétől

2012.02.08. 20:50 koimbra Szólj hozzá!

Újabb Extraterrestre előzetes került ki a netre, a sci-fi-vígjátékot Nacho Vigalondo, az Időbűnök (Timecrimes) rendezője készítette. Azzal bizonyította, hogy kiválóan és érdekfeszítően tud elmesélni egy olyan történetet, ahol három-négy emberen kívül más nem látható és csak egy vagy két helyszínen zajlik a cselekmény. Újabb filmjében a történések pár négyzetméteren zajlanak, ugyanis a falakon kívül elvileg egy invázió veszi kezdetét, idegen világ küldöttei tűnnek fel az égen. Ennek ellenére a főszereplők azért vidáman diskurálnak és vacsoráznak.

A film úgy indul, hogy Julio szörnyen másnaposan ébred, fogalma sincs, hogy mi történhetett az éjjel, de az biztos, hogy egy szexi csajjal aludt. Le kellene lépnie, de mivel odakinn megjelennek az ufók kénytelen maradni és így legalább közelebb kerülhet a álmai nőjéhez.

 

Címkék: trailer scifielőzetes extraterrestre

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr334079774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása