Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Még egy Iron Sky előzetes - Holdlakó nácik a Föld ellen

2012.02.08. 21:08 koimbra 2 komment

A második világháborúban a nácik több titkos programon is dolgoztak, a bukás közeledtével sikerült megoldani, hogy a Hold sötét oldalára bázist telepítsenek. 70 év elteltével a hatalmas űrerődben gigantikus armada várja, hogy visszatérjenek a Földre. Egy amerikai asztronauta űrhajójával túl közel landol a főhadiszálláshoz és az új Führer (Udo Kier) úgy dönt, hogy elérkezett a dicső pillanat, hogy végrehajtsák régóta dédelgetett tervüket. Két tisztet - a kegyetlen Klaus Adlert (Götz Otto) és az idealista Renate Richtert (Julia Dietze) - küldik előre azzal a feladattal, hogy készítsék elő az inváziót. Végül a nácik csapatai elsötétítik az eget, megtámadják a mit sem sejtő Földet.

Címkék: trailer iron sky scifielőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr84079841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

slowclub1 2012.02.09. 06:26:27

Nagyon-nagyon várós!!! Teljesen rendben van a látvány is, nem hittem volna, hogy ilyen jó lesz, amikor először hallottam róla.
süti beállítások módosítása