Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Star Wars I. rész - Baljós árnyak 3D - premier előtti bemutató képekkel és hírrel

2012.02.09. 21:27 koimbra 10 komment

A Star Wars valóban testet öltött tegnap este a Star Wars I. rész – Baljós árnyak hazai gálapremierjén, a Galaktika egyik legnagyobb csillagközi buliján. A jó hangulatot nemcsak az alapozta meg, hogy a rajongók, a lelkesedők és a film régi hívei 3D változatban láthatták újra George Lucas űreposzának talán legmeglepőbb részét: azt, amelyikben Darth Vader ártatlan kisfiúként szerepel. A premier szokatlanul bulis hangulatához hozzájárultak azok is, akik igazán a testet öltött filmet képviselték: a felvonuló Star Wars Légiónak köszönhetően a meghívott vendégek személyesen is találkozhattak Darth Vaderrel, Darth Maullal, Luke Skywalkerrel, a jedi lovagokkal, a buckalakókkal, és minden figura közül a legnépszerűbb Yoda mesterrel, a csillagháborús örömöket pedig a lézerkard-leckék tetőzték be.

Az X-faktor ifjú sztárjait szemmel láthatóan megigézte az űrkalandos környezet. A verseny győztese, Kocsis Tibi bebizonyította, hogy tényleg nagyon tud küzdeni, de a mozi előcsarnokában általános volt a jókedv és a játék: Baricz Gergő,  Vastag Tamás, az Apollo 23 tagjai is önfeledt rajongónak bizonyultak.

– Én nagy Star Wars rajongó vagyok, és a film közben sokszor előre mondtam a mondatokat – mondta a vetítés után Nánássy Tibi az Apollo 23-ból –, amin a srácok nagyokat nevettek. Így 3D-ben az egész teljesen más volt, nagyon élveztem.

– 3D-ben vadonatúj élmény volt a film – tette hozzá Kocsis Tibi. – Azon gondolkodtam vetítés közben, hogy vajon az összes részt átalakítják. Remélem igen!

A leglelkesebb Vastag Tomi volt a társaságból:

– Én már nagyon vártam a bemutatót, készültem rá – mondta. – A fogatverseny, a pod-race 3D-ben teljesen olyan volt, mintha ott ülnék a stadionban, a közönség soraiban. Fantasztikus volt!

A magyar csillagok szokatlanul nagy számban gyűltek össze ezen az estén. Nem hagyta ki az első magyarországi 3D-s vetítést Till Attila, Rékasi Károly, Détár  Enikő, Kökény Attila, Giorgo, Baronits Gábor, a Barátok közt Aradi Balázsa és Bereczky Gergője sem, sőt a vivás Random Marci és Qui-Gonn magyar hangja, Kocsi István is a sztárcsapatot erősítette. A Star Wars I. rész – Baljós árnyak 3D mától a magyar mozikban is látható!

Az Intercom küldött pár képet a bemutatóról

 

 

 

Címkék: star wars képben

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr264085555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2012.02.10. 07:03:58

A zindex.hu ennyire azért nem volt lelkes - pláne a vetítés után! :-D

Coolet 2012.02.10. 08:57:27

Háááát mit mondjak? Eléggé fizetett reklámszagú a cikk. Azért ennyire ne adjátok el magatokat. A "galaktikus rajongói vélemények" nem voltak ennyire lelkesek már a konvertálás hírére sem. Na hali!

Coolet 2012.02.10. 12:38:07

@koimbra: Akkor tényleg "sajnos", mert a forgalmazó ingyen kapott egy amúgy moziba csábító kritikát. :-)

Majd a bevételek eldöntik, hogy Lucas papának igaza lesz-e.

Cucuminator 2012.02.10. 14:31:52

Összeset a Dunába lőni! "Nagy rajongók"...

bbbarniii 2012.02.10. 16:09:13

@Cucuminator: Ja. Till Attila meg az erőltetett vigyorával és a mozijegyével elmehet a kurva anyjába...

Bob Arctor 2012.02.10. 16:49:30

Huhh.. Ez a post egészen a Blikk mélységeibe ereszkedik! A sok tiszteletjegyes senkiről nem is beszélve. Ha nem kaptál érte pénzt akkor sürgősen kérj, mert jár neked, hidd el! Imádom a Filmdroidot, pont ezért nem vártam egy ilyen cikket. 30 éve vagyok Star Wars fan, klub tag is voltam egy időben. Akkoriban jó poén volt. Maga a film sajnos a sok beletett munkaóra ellenére is szánalmas, akárhány D-ben nézed is.

Cucuminator 2012.02.10. 18:16:10

Csak nekem tűnt fel, hogy a beöltözöttek közül csak DM van benne az "első" részben?

tehasut 2012.02.11. 00:18:27

"Qui-Gonn magyar hangja, Kocsi István"
helyesen:
Qui-Gon magyar hangja, Kovács István

beasty 2012.02.13. 11:48:25

Sziasztok!

Én csak a filmhez szólnék hozzá. Imádom gyerek korom óta. Nem vagyok Star Wars b_zi, csak nagyon szeretem a filmet. De a 3D annyira egy nagy nulla volt hogy nem fogom a többi részt megnézni moziban. Egyszerűen botrányos hogy ezt merik nevezni 3D-nek. Tudom hogy csak fel lett konvertálva, de ezt otthon is meglehet csinálni egy jobb géppel. Persze ez csak szubjektiv vélemény. De igaz...
Azt meg nem értem hogy minek kellenek ide az 'ifjú sztárok'. Ki a fene fogja miattuk megnézni a filmet. Én sokszor ilyenek miatt utálok meg valakit, mert ha kell, ha nem őt látom. Afféle anti reklám.
Bocs ha valakit megbántottam. nem kívánok vitát indítani, csak véleményt írtam.

üdv mindenkinek.
süti beállítások módosítása