Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Újra elővették a Dracula: Year Zero-t

2012.02.11. 12:20 koimbra 2 komment

Alex Proyasnak mostanában nem jön össze. A Képlet (Knowing) után úgy volt, hogy megcsinálhatja a Dracula: Year Zero horrort, de költségvetési problémák miatt parkolópályára került a tervezet. Majd a Paradise Lost fantasy előkészületeihez látott hozzá, de ott is gondok adódtak a büdzsével.

Az Universal mindenesetre előhalászta a Dracula: Year Zero-t a fiók mélyéről és új löketet adtak a projektnek. Proyas már messze jár és a főszerepre kinézett Sam Worthington sem érdekelt a tervezetben, de van már valaki a rendezői poszton, Gary Shore próbálkozhat összehozni a filmet. Shore eddig reklámokat dirigált, illetve neki köszönhető az alábbi Wolverine fan made trailer is.

 

Afféle eredettörténetet szeretnének bemutatni, rengeteg csatával. Vlad Tepes a török sereg előretörésének próbál gátat szabni.

Címkék: miújság dracula year zero

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr964093405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2012.02.11. 14:00:59

Teljesen jó ötlet,bár nem lenne rossz egy jó forgatókönyv és egy nagyobb költségvetés,hogy látványos csaták legyenek benne.

Shyllard 2012.02.11. 15:13:40

Ez a Wolverine-es nekem nagyon tetszett, nomeg itt az ideje végre a normális vámpíroknak is :P
süti beállítások módosítása