Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Del Toro rendezheti a Szépség és a Szörnyeteg filmváltozatát

2012.02.14. 10:40 koimbra 1 komment

Guillermo Del Toro több projektben is érdekelt volt, nagy nehezen, de végre hozzá tudott látni következő filmjéhez. A Pacific Rim sci-fit jelenleg is forgatja és bizonyára erősen gondolkodik rajta, hogy mi legyen a következő alkotása. Ha beletúr az asztalán halomban álló forgatókönyvekbe bizonyára akadna kedvére való, de inkább kiválasztott egy újabb tervezetet. A Warner fejesei a Szépség és a Szörnyeteg (Beauty and the Beast) klasszikus mese filmváltozatával kopogtattak be hozzá.

Jelen pillanatban nem tudni, hogy mennyire fog eltérni a jól ismert történettől. A forgatókönyvet Andrew Davies tette le az asztalra, Emma Watson pedig bevállalta a főszerepet.

Nem csak a Warner falain belül formálódik a Szépség és a Szörnyeteg újabb változata. Christoph Gans is tervezgeti saját elgondolását és a CW csatorna egy sorozatot szeretne összehozni. Ráadásul a Disney idén újra a mozikba küldte a régi nagy sikert elért animációs filmjének 3D-s verzióját.

Címkék: miújság szépség és a szörnyeteg fantasyhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr664103991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kaamir 2012.02.14. 15:36:37

Emma Watson mint szépség?! Dolgozatnak bőven a CGI-sek :D
süti beállítások módosítása