Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Nyáron indul a Kick Ass 2 forgatása?

2012.02.21. 10:50 koimbra 1 komment

Januárban Jane Goldman forgatókönyvíró azt mondta ha lesz Kick-Ass 2, akkor azt biztos, hogy nem Matthew Vaughn fogja dirigálni. De még mindig van rá esély, hogy elkészüljön. Mark Millar  - akinek a képregénye alapján készült a film - most elárulta, hogy nyáron hozzálátnak a forgatáshoz. A kijelentése egészen érdekes, mivel a forgatókönyvhöz még nem láttak hozzá és arról sem lehetett hallani, hogy az előző felvonás szereplőit leszerződtek volna a második részre.

Millar több vasat is tart a tűzbe, az American Jesus filmváltozata is el fog készülni. A képregény főhőse egy 12 éves srác, aki felfedezi, hogy ő a visszatért Jézus Krisztus. A vizet borrá tudja változtatni, a sántákat meg tudja gyógyítani, stb.  Millar gyakorlatilag Jézus életét mesélte el a mai modern időbe helyezve. "Tombol a pénzügyi válság, Amerikában zűrzavar uralkodik és az Eurozóna összeomlik, ekkor bukkan fel Jézus. Apokaliptikus idők járnak, a gazdagok és a szegények között hatalmas szakadék tátong. Nevezhetnék akár Ómen ellenpárjának is, ahol egy srácról kiderül, hogy ő az Antikrisztus. Itt viszont a főszereplő rájön, hogy ő valójában Jézus Krisztus.

Millar magát James Bond rajongónak vallja, a Secret Service képregényét pedig a 007-es és a My Fair Lady ötvözetének nevezte. Javában írják a forgatókönyvet, keresnek egy ötvenvalahány éves színészt egy kémszerepre, aki igazi úriemberként viselkedik és végül egy fiatalnak kitanítja a szakma csínját-bínját.

 

Címkék: miújság kick ass képregényből film kick ass 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr704154844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2012.02.21. 15:47:50

A kick-ass szerethető vígjáték volt,nekem kicsit a végével volt gondom,kissé gyerekes lett. A 2. rész várós nagyon.
süti beállítások módosítása