Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Woods és Rhames a James Boy drámában

2012.02.24. 12:41 koimbra Szólj hozzá!

Megtörtént eseten alapszik a James Boy dráma, aminek a forgatása március elején veszi kezdetét az újonc Trevor White vezénylete alatt. A főszerepet szintén egy kezdő, Spencer LoFranco játssza, a mellékszerepekre Mary-Louise Parker, Ving Rhames és James Woods szerződött le.

A cselekmény középpontjában egy tini áll, aki bandatagként tevékenykedik, egészen addig, amíg a rendőrség be nem kasztlizza. Egy különleges biztonságú börtönbe kerül, ahol igazi kemény legények "vendégeskednek". James összebarátkozik egy gyilkosságért ülő fickóval, ő egyben mentora is lesz a srácnak.

A James Boy a reményről és a megváltásról szól, ahol a sanyarú sorsú harcosból olyan ember lesz, aki képes fényesebben látni a jövőt.

Címkék: miújság drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr564191937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása