Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Paltrow, Witherspoon, Diaz és Beyonce a One Hit Wondersben fakadhat dalra

2012.02.29. 12:07 koimbra Szólj hozzá!

A Sony berkein belül készülhet el Ryan Murphy musical-vígjátéka. Gwyneth Paltrow, Reese Witherspoon, Cameron Diaz és Beyonce játszhatják a főbb szerepeket a One Hit Wonders címre keresztelt produkcióban, mellettük Andy Samberg is felbukkan.

A film ötlete úgy merült fel, hogy Murphy éppen együtt ebédelt Paltrow-val, Witherspoonnal és Diazzal, a színésznők lelkesen beszéltek arról, hogy nagyon szeretnének egy produkcióban játszani. Szóval kigondolták a történetet, Murphy prezentált a Sony fejesei előtt, akik megveregették a rendező vállát, mosolyogtak és felkattintották a zöld lámpát.

A három színésznő egy-egy énekesnőt fog alakítani, a 90-es években sztárok voltak, bár csupán egyetlen dallal sikerült a figyelem középpontjába kerülni. Lassacskán egyre lejjebb és lejjebb szorultak a slágerlistákon, új tehetségek foglalták el a csúcsot. A régi riválisok úgy döntenek, hogy közösen alapítanak egy csapatot, így újra meghódíthatják a slágerlisták élét és ismét sütkérezhetnek a dicsőség fényében

Witherspoon bizonyította, hogy énekesnőként megállja a helyét, gondoljunk csak A nyughatatlanra (Walk the Line), amiért megérdemelten kapott Oscart. Paltrow a Reflektorfényben (Country Strong) dalolgathatott, Diaz pedig...talán a Shrekben fakadhatott dalra.

Címkék: miújság one hit wonders musicalhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr954225224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása